Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carta oberta de l’alcalde en agraïment als veïns/es de Massoteres

Des d’alcaldia de l’ajuntament de Massoteres, es fa una mirada enrere a les setmanes de confinament, on el comportament del poble ha estat exemplar.

DILLUNS 08 JUNY 2020

Miquel Ángel Marina, alcalde de Massoteres, es dirigeix als conciutadans del municipi per agrair els bon comportament mostrat durant les setmanes de confinament, clau en uns moments complicats per tothom.

A la vegada, des de l’Ajuntament es fa un agraïment especial als comerciants de Massoteres i de Guissona que han seguit oferint les seus serveis pel bé comú i, paral·lelament, s’envia un missatge d’esperança als que han hagut de baixar les reixes, esperant a que es refacin del cop el més aviat possible.

Els agraïments es fan extensibles també a la Família Jounou, qui ha portat l’alegria al poble durant aquestes difícils setmanes en forma de música, felicitacions i un posterior vídeo. Finalment, s’envia un missatge d’ànims i esperança de cara a l’entrada a la Fase 3, on les restriccions cada cop seran menors.

L’alcalde, Miquel Àngel Marina, resta a disposició ciutadana per qualsevol dubte, suggeriment o problema que tinguin els veïns i veïnes de Massoteres.

 

Moltes gràcies per ser una gent exemplar. Aviat tornarem a la nostra estimada normalitat!