Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Massoteres millora les instal·lacions d'aigua en baixa

Gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida que ha permès modernitzar la xarxa d'aigua al nucli urbà de Massoteres

DIMARTS 05 DESEMBRE 2023

L'Ajuntament de Massoteres ha completat amb èxit un projecte de renovació de les instal·lacions d'aigua en baixa al nucli urbà. Les obres, amb un cost total de 43.183,54€, van ser realitzades entre els mesos d'abril i maig d'aquest any, i van consolidar una aposta decidida pel benestar i la qualitat de vida dels veïns de Massoteres.

El projecte va consistir en la substitució integral de la canonada principal des del dipòsit de Massoteres fins a l'interior del nucli, abordant així les necessitats urgents de millora i modernització de la infraestructura d'aigua potable. Aquesta intervenció ha sigut fonamental per garantir la seguretat i eficàcia del subministrament d'aigua a tots els habitants de Massoteres.

L'aposta decidida per la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida va ser possible gràcies al suport econòmic de la Diputació de Lleida, que va concedir una subvenció de 35.272,00€ en el marc del Pla d'Inversions en Salut 2020 – 22. Aquesta col·laboració ha estat crucial per aconseguir la viabilitat econòmica del projecte, permetent als veïns gaudir dels beneficis immediats de les millores implementades.