Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Massoteres incorpora un treballador a través del programa “Treball i Formació”

En total s’han contractat 17 persones de suport a la brigada comarcal i per fer tasques administratives als Ajuntaments de la comarca.

Imatge d'arxiu Treball i Formació 2019
Imatge d'arxiu Treball i Formació 2019

DIVENDRES 24 GENER 2020

El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat un total de 17 persones a través de les convocatòries del programa Treball i Formació 2019.  Aquest programa té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnicEn aquesta edició, aquestes persones desenvoluparan tasques de manteniment i suport administratiu durant 6 mesos o 12 mesos a un total de 16 municipis de la comarca. 

El programa està adreçat a persones aturades preferentment majors de 45 anys que havien exhaurit la prestació per desocupació, subsidi o bé són beneficiàries de la renda mínima d’inserció. “Treball i Formació” pretén anar més enllà d’un pla d’ocupació, ja que combina les accions d’experiència laboral amb les de caràcter formatiu per millorar les competències transversals i professionals dels i les participants.

El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic (personal propi o de nova contractació). 

Aquesta any és la quarta convocatòria que el Consell Comarcal sol·licita la subvenció. En la primera només hi van haver dos participants que feien tasques al consell i, en la segona, on vam passar de 2 a 17, va ser la primera que els participants van anar als municipis. 

Galeria d'imatges