Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RECORDATORI NORMES D’ÚS DEL LOCAL SOCIAL

Atès a la necessitat de complir amb la normativa de seguretat per a l’ús del local social adaptada a la situació sanitària actual s’emet el següent recordatori.

DIVENDRES 03 DESEMBRE 2021

Primer.- Que qualsevol activitat celebrada als locals socials del terme municipal de Massoteres s’atengui a la normativa sanitària per la prevenció de la COVID-19 vigent en el moment de realitzar l’activitat.


S’informarà de les restriccions i normes aplicables a la persona responsable de l’activitat en fer-li entrega de les claus del local.


Segon.- Que per sol·licitar la celebració de qualsevol activitat als locals socials del terme municipal de Massoteres es presenti la sol·licitud mitjançant instància genèrica de forma telemàtica o presencialment a les oficines de l’Ajuntament detallant específicament l’activitat a realitzar.


Tercer.- Que l’Ajuntament anul·la les activitats relacionades amb les festes de Nadal (torronada, etc.) degut a la situació sanitària actual, ja que la normativa requereix que se celebrin amb mascareta i finestres obertes.


Massoteres, a data de la signatura
L’alcalde Miquel Àngel Marina Fontanellas

Font, 1 -25211 MASSOTERES
Tel./Fax: 973 55 14 26
ajuntament@massoteres.ddl.net