Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 7 propostes escèniques, entre monòlegs i representacions teatrals van configurar el Concurs Buscatalents de Massoteres.

El concurs va comptar amb gairebé una cinquantena de participants i dos-cents espectadors.

DIMARTS 19 NOVEMBRE 2019

En la nova edició del concurs a Massoteres, a la Sala de Plens de l’ajuntament es van reunir com a membres del jurat qualificador Alba Batlle, Joan Villorbina, Toni Farré, Jordi Vives i Ramón Martí que van valorar les actuacions segons els criteris d’originalitat, innovació de l’obra, utilització de diverses tècniques teatrals en qualsevol dels camps interpretatius, expressió, reconeixement del públic...


En la categoria infantil i juvenil (menor de 18 anys) el jurat va decidir atorgar el mateix premi a tots els participants. Birghelles de la Caserna de Cervera amb “Carta dubtosa”, “Carta utòpica” i “Carta de la bicicleta. Els alumnes del FEDAC Guissona amb “Els músics de Bremen” i els Pierrots i Colombines de la Casera de Cervera amb “Jo també soc la caputxeta”.


Pel que fa a la categoria d’adults, per majoria dels membres del jurat, el primer premi per a la categoria de monòlegs ha estat atorgat a David Vergé amb “Boscos”. I en la categoria de teatre el primer premi és per al grup de Teatre Caserna amb l’obra “Miralls del passat”.


L’alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina va explicar que la iniciativa pretén posar en relleu el talent dels actors del territori. L’acte també va comptar amb la presència de la consellera comarcal de Joventut, Canòlich Fàbrega.